2105229730 6940001555 Βίκτωρ Ουγκό 56-60 gkenich@kenico.gr
hero image
 
König Development & Construction
Τεχνική Εταιρεία - Κατασκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις - Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων - Real Estate - Μεταξουργείο Αττική


 

Η KDC ιδρύθηκε το 1985 στον Πειραιά από μία ομάδα ιδεολόγων μηχανικών, και διαχειριστών έργων (Project Managers) που ειδικεύονται σε κατασκευές  και μελέτες ιδιωτικών και Δημοσίων έργων με έμφαση τις νέες και πράσινες τεχνολογίες. Με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κλπ.).

 

 

     
     
 
 
Η εταιρεία αναλαμβάνει:


 

  • Κατασκευές κτιρίων, όπως μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων, εστιατορίων και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους, από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μέχρι την πλήρη αποπεράτωση. 
  • Ολική ή μερική ανακαίνιση του σπιτιού σας (ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας) και κάθε είδους επαγγελματικού χώρου (γραφείο ή κατάστημα). Τα έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν μονώσεις ταρατσών, θερμοπρόσοψη, γυψοσανίδες – χωρίσματα, πλακάκια, μάρμαρα και κάθε είδους ηλεκτρολογική, υδραυλική ή τεχνική, κατασκευή και εργασία που χρειάζεται ο χώρος σας 
  • Χρησιμοποιώντας την ολιστική βιοκλιματική σχεδίαση, κατασκευή και έλεγχο πιστοποιούμε τα κτήρια  σύμφωνα με τα Ελληνικά ενεργειακά και διεθνή πρότυπα LEED. Οι ειδικευμένοι και πιστοποιημένοι μηχανικοί LEED Certified από το USGBC – US Green Building Council της εταιρείας μας, εγγυώνται το σωστό πράσινο και έξυπνο κτίριο επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη δυνατή, ενεργειακή απόδοση και αξία του ακινήτου.
 
     
     

 

 

 

  • Η KDC έχει πάνω από 35 χρόνια ειδίκευση σε μελέτες, κατασκευές και συντήρηση Φωτοβολταϊκών έργων (πρότυπο ΕΝ 62446). Σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό & λογισμικό μας, διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και ασφαλή, αδιάλειπτη & μέγιστη λειτουργία της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης. 
  • Φωτοβολταϊκά για οροφές κτιρίων, οικιών σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου.
  • Συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού Net Metering και Virtual Net Metering ώστε να επιτυγχάνεται μείωση ή και μηδενισμός του λογαριασμού ρεύματος.
  • Πλήρη συστήματα ενεργειακού ελέγχου και εξοικονόμηση ενέργειας. Συστήματα ενεργειακού ελέγχου και καταμέτρηση της ηλεκτρικής ενεργείας για οικίες , βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Εμπορικά και Δημόσια κτήρια κ.α.. Σε πραγματικό χρόνο  real time (ανά δευτερόλεπτο), οι μηχανικοί μας απομονώνουν κάθε σπατάλη και την διορθώνουν άμεσα. Επιπλέον, μέσω μηνυμάτων και εβδομαδιαίων / μηνιαίων αναφορών προτείνουν τρόπους η αλλαγές για ακόμη μεγαλύτερη. Με τον συνεχή έλεγχο της ενέργειας και διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο πιστοποιείται η εξοικονόμηση και εντοπίζονται νέοι καλύτεροι στόχοι.
 

 

     
     
 
 

 

  • Ενεργειακή αναβάθμιση
    Μηδενισμός των ετήσιων εξόδων για ψύξη - θέρμανση - ζεστό νερό χρήσης (ΖΝΧ) με αντλίες θερμότητας, αντικατάσταση του συμβατικού φωτισμού με LED και συνεργασία με τεχνολογίες έξυπνων δικτύων 'smart grid ready'.
     
  • Πιστοποιητικών ΔΕΗ (ΥΔΕ), ηλεκτρολογικών σχεδίων, πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης & ηλεκτρολογικών μελετών
     
  • Real Estate. Πωλήσεις πολυτελων κατοικιών.